Sajtóközlemény János Online Akadémia – Orvosok és Ápolók a kamerák előtt

János Online Akadémia néven indítjuk el azt a weboldalt, amely a Szent János Kórház ingyenes, mindenki számára elérhető online tanfolyamait gyűjti össze. A nagy sikerű, több díjjal is kitűntetett online szülésfelkészítő tanfolyamunk mellett 3 új témában – a gyakori gyermekbetegségek, a meddőség kivizsgálása, illetve a várandósság és szülés időszakában fellépő pszichés problémák témakörében –  nyújtanak online információkat szakembereink.

„Hitünk szerint a gyógyító kapcsolat a felek közötti hatékony együttműködés. Ennek alapfeltétele a páciensek megfelelő tájékozottsága, hiteles információkra épülő tudatossága. Ezt a gyógyító kapcsolatot szeretnénk segíteni 2020 óta online tanfolyamainkkal.” – mondja Dr. Ralovich Zsolt főigazgató.

Az úttörőnek számító, többszörösen díjnyertes szülésfelkészítő az ország legnépszerűbb online tanfolyama lett, ma már minden 7. kismama a „Babára várva” képzéssel készül élete egyik legnagyobb eseményére. Ezen felbátorodva, az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával új témákban is segítünk, melyeket reményeink szerint legalább ennyire hasznosnak találnak majd az érdeklődők.

A János Akadémia a www.janosakademia.hu címen érhető el.


Kapcsolat és további információ:Sebők-Tóth Kata
Kommunikációs vezető

Észak-Közép-budai Centrum
Új Szent János Kórház és Szakrendelő
1125 Budapest, Diós árok 1-3.
Tel: 458-4500/4865
Mob: +36 30 293 7079
E-mail: kommunikacio@janoskorhaz.hu
www.janoskorhaz.hu

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.